Verkoop punten

Wij werken samen met verschillende bedrijven door heel Nederland om onze producten nog beter bereikbaar en verkrijgbaar te stellen. Koop je een machine bij ons of een van onze dealers? en zit je al bij een van de groothandelaren waar wij mee samenwerken? Ervaar dan het gemak om bij jou standaard groothandel de Frostini te kopen. 

Ook dealer worden of onze producten verkopen?
Neem dan contact met ons op via:

Grossiers

Onze producten zijn bij verscheidene Grossiers te verkrijgen door heel Nederland. Ervaar nog meer het gemak om Frostini te kopen. 

De Verenigde Hollandsche Compagnie, kortweg VHC, is een internationale groothandel voor horeca en grootverbruik. Sinds jaar en dag leveren zij aan horeca, bedrijfsrestaurants en instellingen.
Bel: 516 567 100
FOOX Groothandel voorziet met het meest complete assortiment zoetwaren, dranken, tabak, kerstpakketten, versproducten en convenience goods haar klanten.
Bel: 0318 - 55 33 22
Bij Sligro ontdek je vier unieke eigenschappen: behulpzame medewerkers met kennis van zaken, de unieke producten, oplossingen en de vele voordelen die je hebt wanneer je bij Sligro inkoopt. Ontdek de vier kanten van Sligro.
Bel: 0413 341 075
HANOS, meer dan een internationale horeca groothandel. Zij verzorgen niet alleen alle horecabenodigdheden in het assortiment, maar ook alle culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.
Bel: 055 529 4646
Bidfood, dé online groothandel voor foodprofessionals. Van de mooiste versproducten tot alles wat er nodig is om te bereiden en te serveren. Met de inspiratie en aandacht die het verdient. Alles om de keuken succesvoller te maken met het beste eten en drinken.
Bel: 088 800 8900
Horecagroothandel Scheerder is opgericht op 1 mei 1930. De onderneming is een zelfstandig opererend familiebedrijf, waar inmiddels de vierde generatie de scepter zwaait. Als Horecagroothandel bedienen zij verscheidene cafés, restaurants, kantines en andere horecagelegenheden in het mooie en variërende midden van het land hun horecaexpertise aan; het werkgebied strekt zich uit van Amsterdam tot aan Zwolle en loopt dan door naar Arnhem om via Utrecht weer in Amsterdam uit te komen.
Bel: 033 247 2760
Door de jaren heen is Horesca Meppel gegroeid en is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Er zijn mooie samenwerkingen ontstaan met Leveranciers, waaronder onze vers Partners. Continu zijn we opzoek naar lekkere, onderscheidende producten. Alles wordt uitgebreid getest en geproefd.
Bel: 0522-255151
EKS is sinds 1992 gespecialiseerd in professionele warme drankoplossingen voor in de horeca, op het werk en voor thuis. Dagelijks voorzien wij vele duizenden mensen van heerlijke koffie, thee, chocomel en soep. Met ruim 25 jaar ervaring adviseren we ook voor jouw situatie de beste oplossing op maat. Wij zijn exclusief leverancier van ons eigen merk Dicarlo Caffè®.
Bel: 0162-315 285
Horecagroothandel Scheerder is opgericht op 1 mei 1930 en inmiddels een zelfstandig opererend familiebedrijf waar de vierde generatie de scepter zwaait. Scheerder heeft een ruime keuze aan producten, waaronder nu ook Frostini en Machine’s.
Bel: 033 2472760
Geen enkel horecabedrijf is volgens Groothandel Hesselink hetzelfde, zij passen hun dienstverlening aan op onze situatie. Dit maakt de groothandel een totaalleverancier voor ons. De kracht van Groothandel Hesselink is het aanbieden van een totaalpakket voor u bedrijf. Wij zijn de dealer voor Groningen, Friesland en Drenthe.
Bel: 0598 - 851 244
Bakkerij De Haas uit Haps staat al drie generaties voor lekker brood en banket. De bakkerij is ook de kracht achter de bekende Limburgia-vlaaien, verkrijgbaar in ruim 70 winkels. De snelle groei van Bakkerij de Haas is het gevolg van een uitgekiende formule, de ambachtelijke uitstraling en uitgebreide service aan de winkels. Bakkerij De Haas voorziet een aantal Limburgia vestigingen in Nederland van onze Slush Concepten.
Bel: 0485 - 316163

Dealers

Wij werken samen met verschillende dealers door heel nederland. Bij deze dealers kun je onder andere onze producten afnemen. Waaronder machine’s, Frostini en Silky Frappé.

Retailers