Services

Services

Icon Image

Levertijd & Verzending

Uw bestelling wordt met de grootste zorgvuldigheid verzameld in ons magazijn. Kleine of lichte goederen worden verzonden als pakket met speciaal geselecteerde koeriers. Bestellingen voor 15:00 uur worden de volgende werkdag geleverd.

Icon Image

Garantie & Klachten

De garantieperiode bedraagt 12 maanden. Deze periode kan worden verlengd door middel van een onderhoudscontract. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over een product of dienst? Dan kunt u een klacht indienen door middel van ons klachtenformulier.

Icon Image

Technische Dienst

De machine(s) worden altijd geïnstalleerd door één van onze monteurs. Onze monteurs hebben vele jaren ervaring met de machines. Zo kunt u ervan op aan dat de installatie op juiste en veilige wijze gebeurt en u alles nog even wordt uitgelegd.

Icon Image

Retourneren

Retourzendingen en annuleringen kunnen alleen met toestemming van de verkoper geschieden, eventueel tegen een vast te stellen vergoeding. Retourneren van een product is alleen mogelijk volgens onze algemene leveringsvoorwaarden. Hierover kunt u contact opnemen met de verkoper. Siropen kunnen niet worden geretourneerd.

Icon Image

Algemene Voorwaarden

Algemene Verkoop- Levering- en Betalingsvoorwaarden (B2B/ Zakelijk).
Op al onze verkopen, leveringen en garanties zijn onze Algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. U kunt deze downloaden via deze LINK. Voor vragen omtrent deze, kunt u altijd contact met ons opnemen.
+31 (0) 85-487 7213

Icon Image

Tips & Suggesties

Wij staan altijd open voor diverse suggesties. Of het nu over het plaatsen van de machine(s) gaat of wanneer u een nieuw drankje hebt ontdekt, maar ook als u nog een mooie locatie denkt te weten waar wij nog niet staan.
Ook een tip of suggestie indienen?
Klik op onderstaande button om het formulier in te vullen en wij nemen spoedig contact met u op.

Neem contact met ons op.