Partners

Partners

MONIN

MONIN siropen, een veelzijdig product uit Frankrijk wat niet meer weg te denken is voor veel mensen. Meer dan 100 jaar ervaring met meer dan 140 verschillende smaken beschikbaar in 140 landen waaronder Nederland. De fabrieken zijn verdeeld over de hele wereld, twee in Europa, één in America (1996) en één in Maleisië (2009). Sinds 2020 de "Take away Frappé" samen met Frostini en Friesche Vlag ontwikkeld.

Luxardo

Luxardo Limoncello is het perfecte drankje voor na een diner, als een verfrissend digestief. Daarnaast is het ook heerlijk als zomerse frozen cocktail. Luxardo Limoncello draagt met trots de naam ‘Liquore di Limone di Sorrento P.G.I.’ Dit betekent dat vandaag de dag alleen Italiaanse likeuren de naam Limoncello mogen dragen wanneer deze vervaardigd wordt met citroenen uit de Napolitaanse golf, op grond van Vico Equense naar Sorrento naar Capri.

Friesland Campina

Zuivelcoöperatie Friesland Campina is een internationaal opererende zuivelcoöperatie, gevormd door melkveehouders in Nederland, België en Duitsland. De onderneming bestaat officieel sinds 30 december 2008 en kwam tot stand na een fusie van de zuivelcoöperaties Friesland Foods en Campina.

Friesche Vlag

Friesche Vlag opschuimmelk is dé melk om handmatig mee op te schuimen. Deze volle melk is samen met barista’s ontwikkeld voor de beste smaak en de ideale schuimlaag. Dit komt door de optimale samenstelling van vetten en eiwitten. Friesche Vlag professional is uiteraard gemaakt van weidemelk.

Trojka

Trojka Pink is een wodka likeur uit Zwitserland met de rijke smaak van zoete rode vruchten, cranberries en een vleugje aloë vera. Trojka betekent Trio, dit verklaart de naam, want de basis voor iedere Trojka likeur is drievoudig gedistilleerde Amerikaanse graan wodka en het allerbeste water. Het water is door een twaalf-laags filter gefilterd. De drank is lekker als shot, maar zeker ook frozen drink.

Bacardi

Bacardi is een van oorsprong Cubaans merk van sterke drank, dat vooral bekend is door hun rum en Bacardi Breezer. Het familiebedrijf verkoopt meer dan 200 miljoen flessen drank per jaar, in ruim 100 verschillende landen. Het hoofdkantoor van Bacardi is gevestigd in Hamilton, Bermuda.

Thomas Henry

Thomas Henry is een Engelse naam, maar de mixers komen uit het hippe Berlijn. Thomas Henry was een vooraanstaande apotheker in het Engeland van begin de 18e eeuw. Hij slaagde er als eerste in om kwalitatief hoogwaardig koolzuurhoudende drank te produceren en is daarmee de grondlegger van de hedendaagse frisdranken.

Martini

Een Martini is een klassieke cocktail die uit gin en droge witte vermout bestaat. Martini Vermouth is een Italiaans vermoutmerk van de distilleerderij Martini & Rossi in Turijn. De distilleerderij werd opgericht door Alessandro Martini, Luigi Rossi en Teofilo Sola.

Licor 43

Licor 43 is een zoete Spaanse likeur met een duidelijke vanillesmaak. Ze wordt sinds 1924 door Diego Zamorra S.A. in Cartagena gemaakt. Dit zou volgens een recept uit de 18e eeuw gebeuren. Export vindt plaats naar meer dan 60 landen, waarmee Licor 43 een van de bekendste Spaanse likeuren is.

Coppa Cocktails

Coppa Cocktails heeft een breed assortiment met ready-to-drink cocktails Met eersteklas ingrediënten, superieure smaak en een internationaal scala aan smaken, wordt Coppa Cocktails de beste cocktail ter wereld en wint het de harten en geesten van een diverse en internationale gemeenschap van nieuwsgierige cocktailliefhebbers.

Ook partner worden van Slush Concepts?