Grossiers

Grossiers

Lijfering

Uw dranken bestelt u bij Lijfering Drankengroothandel. Daar koopt u namelijk scherp in en mag u rekenen op een vlotte en adequate levering met de meest persoonlijke service. Het assortiment van bieren en gedestilleerde dranken is met 7000 producten breed en bijzonder gevarieerd. Bovendien krijgt u de mooiste wijnen van de in house wijnhandel.

Telefoonnummer 050 711 4011

Scheerder

Horecagroothandel Scheerder is opgericht op 1 mei 1930. De onderneming is een zelfstandig opererend familiebedrijf, waar inmiddels de vierde generatie de scepter zwaait. Als Horecagroothandel bedienen zij verscheidene cafés, restaurants, kantines en andere horecagelegenheden in het mooie en variërende midden van het land hun horecaexpertise aan; het werkgebied strekt zich uit van Amsterdam tot aan Zwolle en loopt dan door naar Arnhem om via Utrecht weer in Amsterdam uit te komen. 

 

Telefoonnummer 033 247 2760

Hanos

HANOS, meer dan een internationale horeca groothandel. Zij verzorgen niet alleen alle horecabenodigdheden in het assortiment, maar ook alle culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

Telefoonnummer 055 529 4646

VHC Actifood

De Verenigde Hollandsche Compagnie, kortweg VHC, is een internationale groothandel voor horeca en grootverbruik. Sinds jaar en dag leveren zij aan horeca, bedrijfsrestaurants en instellingen. Er is een zeer groot en compleet assortiment, dat bestaat uit food, dranken, non-food, Biologisch/Eko/Fairtrade, private labels en eigen concepten. Het assortiment een mix van grote bekende merken, bijzondere producten en nieuwe oplossingen.

Telefoonnummer 0516 567 100

Bidfood

Bidfood, dé online groothandel voor foodprofessionals. Van de mooiste versproducten tot alles wat er nodig is om te bereiden en te serveren. Met de inspiratie en aandacht die het verdient. Alles om de keuken succesvoller te maken met het beste eten en drinken.

Telefoonnummer 088 800 8900

Sligro

Bij Sligro ontdek je vier unieke eigenschappen: behulpzame medewerkers met kennis van zaken, de unieke producten, oplossingen en de vele voordelen die je hebt wanneer je bij Sligro inkoopt. Ontdek de vier kanten van Sligro.

Sligro werkt uitsluitend met producten die aan alle hoge kwaliteitseisen van horeca voldoen. Dat betekent dat zij al hun producten met zorg selecteren. Van dichtbij, maar ook van verder weg. Van leveranciers, maar hun eigen exclusieve merken die altijd scherp zijn geprijsd, staan voor de beste kwaliteit en volledig zijn ontwikkeld voor foodprofessionals.

Telefoonnummer 0413 341 075

Robertus

Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn. kan omschreven worden als een dynamische klantgerichte drankenhandel die voortdurend meegroeit met de wensen en de behoeften van haar klanten. In de loop der jaren is de groothandel uitgegroeid tot een succesvolle servicegerichte onderneming waarin de prijs in evenwichtige wijze samengaat met een goede kwaliteit.

Vanuit haar vestiging in Delfzijl levert Drankenhandel Fa. A. Robertus en Zn. in de gehele provincie Groningen en Noord-Drenthe.

Telefoonnummer 0596 612 283

Ook dealer worden van AlcoSlush of Frostini?

Neem contact met ons op.