Dealers

Dealers

EKS Koffie BV

De juiste weg naar de beste koffie, thee en meer

EKS is sinds 1992 gespecialiseerd in professionele warme drankoplossingen voor in de horecaop het werk en voor thuis. Dagelijks voorzien wij vele duizenden mensen van heerlijke koffie, thee, chocomel en soep. Met ruim 25 jaar ervaring adviseren we ook voor jouw situatie de beste oplossing op maat. Wij zijn exclusief leverancier van ons eigen merk Dicarlo Caffè®.

Telefoonnummer 0162-315 285

Miko Koffie Noord

Miko Koffie Noord werkt sinds haar oprichting in 2002 aan een mooie kop koffie voor iedereen in Noord-Nederland. Met onze collega’s geven we vanuit Gieten elke klant aandacht en doen er alles aan om uw koffie elke dag heerlijk te laten smaken. Met onze eigen technische dienst en een actief verkoopteam kunnen we een mooi product neerzetten, in koffie, in apparatuur, in thee, servies en meer.

De eigen branderij van Miko bevindt zich in Turnhout (B), van waaruit sinds 1801 een topproduct wordt geleverd aan Nederland en diverse andere landen.

Telefoonnummer 0592-265 920

Horecagroothandel Scheerder

Horecagroothandel Scheerder is opgericht op 1 mei 1930 en inmiddels een zelfstandig opererend familiebedrijf waar de vierde generatie de scepter zwaait. Scheerder heeft een ruime keuze aan producten, waaronder nu ook Frostini en Machine’s. 

 

Telefoonnummer 033 - 247 27 60

Groothandel Hesselink

Geen enkel horecabedrijf is volgens Groothandel Hesselink hetzelfde, zij passen hun dienstverlening aan op onze situatie. Dit maakt de groothandel een totaalleverancier voor ons. 

De kracht van Groothandel Hesselink is het aanbieden van een totaalpakket voor u bedrijf. Koffie, thee, cacao of iets voor bij de koffie. Frisdrank, zoetwaren, Cup-a-Soup of snacks. Softijs concepten, Slush Concepts en disposables voor de horeca.

Wij zijn de dealer voor Groningen, Friesland en Drenthe.

Telefoonnummer 0598 - 851 244

Bakkerij de Haas

Bakkerij De Haas uit Haps staat al drie generaties voor lekker brood en banket. De bakkerij is ook de kracht achter de bekende Limburgia-vlaaien, verkrijgbaar in ruim 70 winkels. De snelle groei van Bakkerij de Haas is het gevolg van een uitgekiende formule, de ambachtelijke uitstraling en uitgebreide service aan de winkels. 

Bakkerij De Haas voorziet een aantal Limburgia vestigingen in Nederland van onze Slush Concepten.  

Telefoonnummer 0485 - 316163

 

Ook dealer worden van AlcoSlush, Frostini of Silky Frappé?

 

Neem contact met ons op.