Acties

Acties

Wij werken samen

Wij begrijpen (nieuwe) klanten die met onze producten (leren)werken en verkopen, daarom hebben we mooie acties ontwikkeld met een aantal partners.
Voor starters en gevorderde gebruikers van onze producten.
Zo geeft u het verkopen van onze producten een boost.

Op deze actie pagina zijn alle acties te vinden.

Silky Frappé pakket,

De Silky Frappé is ontwikkeld in samenwerking met MONIN & Friesland Campina. Nu kunt u als klant ook gebruik maken van onze Co-branding. Met deze actie krijgt u een samengesteld starterspakket. Koop een machine met korting en krijg het starterspakket erbij geleverd. Zo kunt u gelijk aan de slag en de lekkerste Silky Frappé creaties maken. 

Cloudy Lemonade

Cloudy Lemonade is ontwikkeld in samenwerking met MONIN. Met deze actie krijgt u een samengesteld Cloudy Lemonade starterspakket. Koop een machine met korting en krijg het starterspakket erbij geleverd. Zo kunt u gelijk aan de slag om Ice Tea’s of om alle denkbare smaken van Le Fruit de MONIN te maken.

Is een verkoper bij u langs geweest en heeft u een coupon code ontvangen?

Verzilver hem dan bij één van onze acties.

Frozen Cocktails

Maak een heerlijke Frozen Cocktail met FinestCall. Met deze actie kunt u verschillende alcoholische en non alcoholische cocktails maken. U krijgt twee verschillende FinestCall siropen met een receptenboek. Daarnaast ook speciale bekers waarmee u cocktails to go kunt verkopen. Koop een machine met een Finest Call pakket en u kunt gelijk aan de slag.

2 in 1 deal

Maak als horecaondernemer gebruik van onze 2 in 1 deal. In de zomer een verkoelende koffie en andere koude dranken serveren en in de winter uw klanten laten genieten van een heerlijk warm drankje.

Heeft u nog geen coupon code?

Maak een afspraak of

Neem contact met ons op.